Dance Workshops

Op aanvraag verzorgt Penney dance workshops geschikt voor bedrijven. De deelnemers komen in een compleet andere sfeer, en zien hun collega’s ineens lekker swingen. Penney past stijl en niveau aan op de deelnemers, dus vooral geen stress voor bewegen, plezier staat voorop. Na de workshop is de hele sfeer relaxter om een drankje te gaan drinken. Op 21 juni 2010 verzorgde Penney op De Parade een dance clinic voor de firma Imtech. Heeft u vragen over hoe een dance workshop eruit zou kunnen zien, neem dan contact op met Penney.

 

Lesgeven

Penney geeft op diverse dansscholen danslessen in Streetdance, Klassiek Ballet, Show Dance en Burlesque. Wilt u meer weten over deze danslessen neem dan contact op met Penney.

 

Dansstudio Feel the Beat vernieuwt haar aanbod

Dansstudio Feel the Beat gaat starten met nieuwe lesuren klassiek ballet met Penney de Jager. Klik hier voor meer informatie. Wilt u meer weten over deze danslessen neem dan contact op met Penney.

 

Klassiek Ballet Kinderen op eindvoorstelling Studio Pauline, juni 2013

Voor de kinderen aan wie zij klassiek ballet geeft bij Studio Pauline heeft Penney voor hun eindvoorstelling in juni 2013 een kinderversie van CATS gemaakt, waar zij veel succes mee hadden.

 

Klassiek Ballet Kinderen op eindvoorstelling Studio Pauline, 3 juni 2012

Penney de Jager heeft met de kinderen aan wie zij klassiek balletles geeft bij Studio Pauline een kinderversie van het Zwanenmeer ingestudeerd (3 minuten) voor de eindvoorstellingen in juni 2012. De kinderen hadden groot succes met hun uitvoering.

 

Workshop Ziekenhuis Zaans Medisch Centrum, maart 2012

Op 16 maart 2012 heeft Penney in de Koekfabriek Zaandam (de oude Verkadefabriek) een dans-workshop gegeven tijdens de disco staffeest van Ziekenhuis Zaans Medisch Centrum. De fotogallerie geeft een impressie van de workshop.

Kinderlessen

Penney vindt het geweldig om kinderen les te geven in klassiek ballet.